woensdag 2 mei 2012

Eindelijk!

Eindelijk nog eens blogtijd! Veel te lang geleden sinds ik nog eens een update neergepend heb!
Wat is er ondertussen allemaal gebeurd?
- 13 oktober ligt nu helemaal vast vast vast. De zaal is geboekt en het voorschot betaald. Allen riching Gentbrugge dus!
- Waar je ook naartoe kan op 13 oktober is de kerk van Sint-Laureins. Want die staat ook vast! Na een telefoontje met de kerk, en mijn niet te negeren argumenten (7 jaar kerkkoor!), hebben we de toestemming gekregen om in Sint-Laureins te trouwen. Nu nog grote twijfel: trouwen in de voor-of namiddag? Moeilijk moeilijk moeilijk...
Om te trouwen in de kerk zijn er wel veel voorwaarden... heel veel: we worden verwacht op de verlovingscatechese (die uiteraard plaatsvindt na de zondagsmis), de verlovingsdag (hu?), en op een gesprek met de pastoor. Toen ik het zei tegen Lieven, had hij toch eventjes niet veel zin meer in een kerkelijk huwelijk :-)
Nuja, ze gingen mij opbellen om de datums af te spreken, en voorlopig nog niets gehoord. We zien wel dus!
- Ondertussen hebben we ook een fotograaf gevonden. We wouden een aparte sfeer voor de foto's, beetje 'glamoureus', echt foto's die je maar één keer in je leven laat nemen. Dat vonden we terug in de foto's van Jelle.
En gelukkig was Jelle nog vrij op 13 oktober. Dus boeken maar! Voor de nieuwsgierigen: Tipje van de sluier
- Lieven gaat op 19 mei naar cafe costume om een kostuum te kiezen. Eentje op maat, dus dat wordt super!
- We hebben in Stockholm een openingsdans gevonden denken we. Nu es zien of we er wat goed op kunnen dansen :-)

Wat moeten we nog allemaal doen?
Teveel om op te noemen! Ringen, teksten, muziek, uitnodigingen, een schema van hoe de dag er moet uitzien, en nog zooooveel meer!
Tijd om nog es samen te zitten met mijn weddingplanner. Van die weddingplanner gesproken, ging zij niet binnen de week ook nog es bloggen? ;-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten